Home > Pro Tools > Pro Tools Bus Error 0x0

Pro Tools Bus Error 0x0

Start your project: "WALLAH", good luck with your edit [view my complete system specs] Wed, Jul 30 2014 10:28 PM In reply to Kenton.VanNatten Joined on Wed, Aug 16 2006 Hudson, Then do a re-install. This is resolved in Media Composer 5.5.2 Related Articles Bus error in thread main thread at address 0x0 Bus Error in thread Main Thread at address 0x0 Bus Error in Thread Moderators:pettje, PTUG FaceBot, RA Rayne Search 10 posts 10 posts Reply "bus error" in thread "MainThread", at address 0x0 #199byLegacy History Robot Sun May 19, 2013 11:25 pm Hi everyone,I recently navigate to this website

Its only been since last night, and as im aware this problem is only happening in this one session. Turn on the computer ( not the external drives)3. You may experience bus errors on Media Composer 5.0.3 if the Bin setting are set to load master clips into pop-up monitors. You can reset the position indicator to the first frame of the Sequence before loading it by selecting it (not double-clicking) in the Bin and pressing the Home key. additional hints

hecklerhouse View Public Profile Find all posts by hecklerhouse Page 1 of 7 1 23 > Last » « Previous Thread | Next Thread » Thread Tools Show Printable Version Display Terms of Use| Privacy Policy| Site Map| Find a Reseller Home Pro Tools News FAQ Forum Tips, Tricks, & More Unanswered topics Active topics Legacy Forum Search Search all Posts Advanced im running reason via rewire in the session.

Playing patches, recording, editing, chopping. Page 1 of 1 (6 items) Sort Posts: Oldest to newest Newest to oldest Previous Next Mon, Jul 28 2014 10:31 PM Avi Maximoose Joined on Sun, Jun 14 2009 Posts Whether it's music or post, hobby or profession, PTUG connects you with other Pro Tools users and provides you with the advice, tips, tricks, and news you need. MacBook Pro 17" i7 2.2GHz, 16GB, 512GB SSD, MC 8.6.3 with Symphony Option, Mac OS 10.11.6 [view my complete system specs] Page 1 of 1 (6 items) © Copyright 2011 Avid

You are entitled to special pricing and 'group buys', too! Start Avid composer11. What kind of Mac is it, how much RAM, do you have any additional hardware connected, any AV I/O, things like that. What are you doing when this occurs?

What type of drive are you using for recording/playback? Change the scene on the time line, move around the play-head, or what ever on your mind, (as long as you change the last move that created the problem)and save it.7. I've tried repairing permissions, re-installing OS, upgrading OS to 10.10 and upgrading MC to 8.3 and nothing has worked. Cheers. __________________ Pro Tools Expert http://www.pro-tools-expert.com Logic Pro Expert http://www.logic-pro-expert.com Ableton Live Expert http://www.ableton-live-expert.com Reason Expert http://www.reason-expert.com Studio One Expert www.studio-one.expert RussUK View Public Profile Visit RussUK's homepage!

All rights reserved.REDDIT and the ALIEN Logo are registered trademarks of reddit inc.πRendered by PID 29002 on app-542 at 2016-10-24 12:10:23.176533+00:00 running e8b52b1 country code: SE. maybe it could have something to do with the shortcut? do you have any third party hardware for a client monitor? I've recently installed Mountain lion 10.8 as well.The macbook recognises the interface now that I bought a firewire 400-800 adaptor, and works fine just as an output sound device.

Do you have any other peripherals attached? useful reference When dragging a Capture in progress clip to and editor from Interplay window an error pops up "Exception: StreamingPlayConsumer::Executive Timeout. I followed DUCrefugee's very helpful link concerning deleting databases and preferences, however even after starting from scratch by uninstalling and reinstalling, the error message still comes up.I've looked into upgrading from Find all posts by DigiTechSupt #10 01-09-2009, 03:54 PM hecklerhouse Member Join Date: Dec 2008 Posts: 4 Re: "Bus error" in thread "MainThread" at address 0x0 Im not

  1. Stuck on a Pro Tools technical dilemma?
  2. Want to learn more?
  3. HP Z820 16GB RAM Winx64Pro SP1/Xeon 2620 x 2/Quadro 4000 NitrisDX, Fiber client Unity client 5.3 Build 15440, 4 bay SSD dock (Addonics) Custom build: Asus... [view my complete system specs]
  4. Store Communities Blog Customers Contact Us Sign In / Register United States United States France Germany Spain China Japan Korea Latin America Brazil Vision Avid Everywhere Overview Addressing Key Industry Needs
  5. Please download and install the latest Macintosh Avid installers from our website for Composite Suite Pro and PhotoCopy. (173 vote(s)) Helpful Not helpful Help Desk Software by Kayako
  6. When I choose blank session, a message comes up saying;"bus error" in thread "MainThread", at address 0x0Does anyone have any advice on how I can resolve this issue?
  7. Thanks!
  8. Do you have any other peripherals attached?
  9. Have you tried any of the steps from the General Troubleshooting thread? __________________ Avid Audio Tech Support Help us help you - read this before posting Support FAQ DigiTechSupt View Public

Apparently to go from 8LE to 10 is not an upgrade but a cross-grade. thanks Tronic View Public Profile Find all posts by Tronic #2 01-05-2009, 03:44 AM RussUK Member Join Date: Jul 2002 Location: Soho, London, W1, UK Posts: 3,722 Re: Weekly Schedule: Monday: Megathread Mondays: any question goes. my review here I was on Mac OS 10.9 and running Avid Media Composer, everything was going fine and I got this error message while editing.

only the 003 and rosetta is my clock source, session 48/24. Reply Contact I was in the midst of editing a 50 minutes long project when the system froze and avid note appeared reading: "Bus error" in thread "Main Thread" at address Please feel free to add and edit pages, and list requests in this thread.

Find all posts by DigiTechSupt #7 01-06-2009, 11:01 AM Tronic Member Join Date: Jan 2009 Location: New Jersey Posts: 10 Re: "Bus error" in thread "MainThread" at address

I'll be reading through the links over the next few days, and hopefully figure out the problem. This can be caused by the presense of Avid Projects or Shared Avid Projects folders on the root level of any attached drives or workspaces. I have opened and messed with other sessions, havnt had an issue. You can narrow down where the problem lies in your sequence by disabling tracks (ie not monitoring them in v5), and by marking In/Out marks and using Play In-Out (6 on

Im working and working and all of a sudden the error appears and then protools quits. Turn on the computer10. Mac Guide - Mac OS X 10.8 Mountain Lion Optimizations and Troubleshooting Pro Tools 12 System Requirements Highest Rated Articles AAF Export is cancelled with the message AAF export NN is get redirected here Then trash your preferences and all Digidesign Databases on all attached drives.