Home > Plug And > Plug And Play Error 1053

Plug And Play Error 1053

User Name Remember Me? Already have an account?Log in Thanks! One of them says Plug and Play. GoBigNick Drivers 193 11-30-2011 04:46 AM sound and Audio device question fly_parvaz Hardware Problems 4 08-17-2011 09:24 PM Driver needed for Unimodem Half-Duplex Audio Device ( I think) mjkohler Drivers 241 http://bsdupdates.com/plug-and/plug-and-play-service-error-1053.php

Please check your inbox to verify before logging in. If I start services.exe and right click Plug and Play, I have no option to click Start, Stop, Pause, Resume, or even restart it. mkaatr 14.151 weergaven 20:44 Fix Print Spooler Error 1053 - Video Tutorial - Duur: 2:55. Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2 LinkBack LinkBack URL About LinkBacks Bookmark & Share Digg this Thread! http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_8-hardware/error-1053-the-plug-and-play-service-will-not/be78a252-45d2-4a78-8522-6a6aae288e03

Hosted by Freshdesk

Platform Industries Customer Stories Docs Pricing Login Login Log in Forgot your password? Over Pers Auteursrecht Videomakers Adverteren Ontwikkelaars +YouTube Voorwaarden Privacy Beleid & veiligheid Feedback verzenden Probeer iets nieuws! Same thing happened to me (mine also an AC97). Normally this is set to ACPI (uniprocessor), but I think there is a difference in the HAL between the two that can cause this problem.

We’ve got you covered. Didn't get the email?Resend Just one more step You need to verify your email address before you can log in. A Sfc scan didn't fix the problem, and my only thought into this would be to find the files for Plug and Play and replace the ones on my system currently. Tinkerz tinkerz View Public Profile Send a private message to tinkerz Find all posts by tinkerz #6 08-24-2006, 06:59 PM plasmabrain Offline Registered User Join Date: Aug 2006

Error 1068: the depedency service or group failed to start. > > > > Search of Vista Knowledgebase gave no results. I haven't had sound for a while. If you have any ongoing discussions in this forum, please reference it when creating a topic at our new location. Registration is fast, simple and absolutely free so , join our community today!

SoftwareTipsandTricks Forum > Operating Systems > Windows XP No Sound, No Audio Device, Etc. If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us. Add to Favorites Search Forums Advanced Search: New Posts: Today's Posts: Go to Page... Under Services, Windows Audio won't start.

but I certainly will try and point people in the right direction. http://www.softwaretipsandtricks.com/forum/windows-xp/29338-no-sound-no-audio-device-etc.html Please clarify "fit." For me it would be quite a task to remove and install a new one. Kies je taal. Check to see if: Plug and Play Software Device Enumerator is listed under System Devices in Device Manager.

If I start services.exe and right Thread Tools Search this Thread 03-28-2010, 01:11 PM #1 johnnypepper Registered Member Join Date: Mar 2010 Location: New York City Posts: 3 http://bsdupdates.com/plug-and/plug-and-play-config-error.php Laden... Freshdesk. Also the Plug and Play icon never appears when I plug in any usb devices.

Search for: Most Used Categories General Errors (406) Registry Tweaks (90) PC Help & Fixes (38) Windows Vista (30) Registry Tools (25) Windows XP (24) Registry Tips (14) Registry How To Log in om dit toe te voegen aan de afspeellijst 'Later bekijken' Toevoegen aan Afspeellijsten laden... Under Services, Windows Audio won't start. this contact form Probeer het later opnieuw.

http://www.annoyances.org/exec/forum/winxp/t1066427444 I take no credit for coming up with this solution... I need to find a way to fix the problem. I must have inadvertently > disabled some other service? > > Any suggestions? > Double-click the Windows Audio service and look at the services in the dependancies tab.

I must have inadvertently > > disabled some other service? > > > > Any suggestions? > > > > Double-click the Windows Audio service and look at the services in

Taal: Nederlands Contentlocatie: Nederland Beperkte modus: Uit Geschiedenis Help Laden... Need an account?Sign upto start building with OpenTok's APIs Sign up I agree to theTerms of Service Your username will be visible to the public when you post to our forums. User Name Remember Me? Je moet dit vandaag nog doen.

Thanks. All Rights Reserved. Under Services, Windows Audio won't start. > > > giving error message: Wndows could not start Windows Audio service on > > > Local > > > Computer. navigate here Gabriel Edson Nonato 17.267 weergaven 5:23 Как исправить ошибку не удалось подключится к сети и ошибку 1053 в hamachi - Duur: 2:15.

Error 1068: the depedency service or group failed to start. > > > > > > Search of Vista Knowledgebase gave no results. Yes No Can you please tell us how we can improve this article? CuriousCreators 11.146 weergaven 2:58 Resolvendo o erro do Hamachi '1053'! 100% funcional - Duur: 5:23.