Home > Hard Disk > Primary Slave Hard Disk Error Press F1

Primary Slave Hard Disk Error Press F1

Contents

EsnMaker Informatica 290,224 views 12:46 PRESS F1 TO BOOT ERROR ON PC FIX - Duration: 2:55. stuff i've done: taken out and replaced the Cmos battery Replaced the SATA cable 01-31-2012, 04:40 PM #5 JimE Team Manager - Networking Moderator - Hardware Join As i listen to the hard drive I hear feint spinning, then a few ticks sounding like the second hand on a clock then back to the feint spinning. Sign in to make your opinion count. http://bsdupdates.com/hard-disk/primary-slave-hard-disk-error-press-f1-resume.php

type in diskmgmt.mscDoes the slave drive show up? (You might have to resize the window.)From your description, it sounds like the drive is dead. As a last resort, you might try throwing the drive into a plastic bag and putting it in the freezer for about 20 minutes or so. It may be a bad drive & this is a way to find out.. mnjc123 Hard Drive Support 2 12-05-2011 03:50 AM WD 500 GB hard disk not shown in my computer WD Elements 500 GB Drive not displayed in My Computer Hello All, I

Primary Master Hard Disk Error Fix

Okay... Working... Up next How to fix s.m.a.r.t harddisk error - Duration: 5:15. Command Failed no PC - Duration: 2:54.

  • Feb 12, 2015 #3 copaceticjon TS Rookie Topic Starter Asus-built Computer American Megatrends Motherboard Intel dual-core 2.60 processor 6 gb memory Power Supply: Hitachi 640gb HDD WesternDigital 1tb HDD WD Caviar
  • Feb 13, 2015 #7 (You must log in or sign up to reply here.) Show Ignored Content Similar Topics Press F1 to resume Feb 20, 2015 Hard Disk Boot Failure Insert
  • Such opinions may not be accurate and they are to be used at your own risk.
  • nhaplieu24h com 3,361 views 11:17 Ultra DMA Mode-6, S.M.A.R.T.
  • After that I decided to try a different SATA cable, in a different SATA port, and it finally started up fine, and went through the Windows 7 install, but not without
  • Feb 12, 2015 #4 Tmagic650 TS Ambassador Posts: 17,233 +234 Yes, for 4 hard drives, that power supply may be failing now.
  • I borrowed a HDD from my roommate, plugged it in, attempted to boot up and still received the error.

see it channel 4,957 views 4:28 How to configure raid in the bios and install windows 7 - Duration: 13:12. Up next How to enable S.M.A.R.T. This feature is not available right now. Primary Master Hard Disk Fail ed-0 07:08 24 Jan 07 Enter the bois and check that all the IDE channels are on auto detect.

Username or email: I've forgotten my password Forum Password Remember me This is not recommended for shared computers Sign in anonymously Don't add me to the active users list Community Forum pls.. While the content of the message varies, the result is usually the same: The startup process lags after auto-detecting the drives, then gives me this error. http://www.tomshardware.com/forum/284779-32-primary-hard-disk-failure-press-continue It would then boot windows from my new drive.

Also if you need to buy a new hard drive, check that your motherboard can handle it's capacity. Primary Master Hard Disk Error Press Del To Resume Loading... Sign In Use Facebook Use Twitter Use Windows Live Register now! Loading...

Primary Hard Disk Error Press F1 To Resume

Bob.

last week i open my hard disk.. Primary Master Hard Disk Error Fix Sign in to add this video to a playlist. Primary Master Hard Disk Error Press F1 To Resume Published on Jan 4, 2016How to fix s.m.a.r.t hard disk error How to fix or solve s.m.a.r.t hard disk error Americandon't forget to ^^^^ LIKE ^^^^ my video √√√√ SHARE OR

Try our mobile theme. navigate to this website Charlie Charles 354,123 views 2:55 [Tutorial] How to Set your BIOS to boot from CD or DVD - Duration: 3:36. I've used every SATA cable on every drive, and they click when they're all the way in, they all appear to be functioning. You probably don't really want to stress the disk before attempting recovery if at all possible Edited by lurky, 06 January 2009 - 07:17 PM. 0 #4 Pvt. Primary Master Hard Disk Error Windows Xp

The other problem, is every time I shut the computer down, it wouldn't start up the next first try, you'd have to turn it on, then hard shut down, then turn I hope this helps. 02-09-2012, 01:52 PM #11 Johnnycakes Registered Member Join Date: Jan 2012 Location: Ont, Canada Posts: 4 OS: vista Hi again, Just wanted to let fixitfixitfixit 903,768 views 3:36 Tutorial o que fazer quando o PC não sai da tela de Boot (tela inicial) - Duration: 2:40. More about the author Secondly, how old are the hard drives, how old is the motherboard, and how long was this system stable before these errors started to occur?

I'll just store it for another rainy day. Primary Master Hard Disk Fail Windows Xp I was doing some gaming and the game started freezing. Sign in Statistics 2,759 views 3 Like this video?

Have you checked the inside of the pc that everything is securly in place?

But much like vehicles, as soon as it's paid off, things went wrong. Report • #3 oh my June 15, 2010 at 19:09:15 i can't find any solution in WDC website......i don't want data recovery.......my 2nd hard disk have nothing problem and still detected Tech Punjabi 61,272 views 1:51 Turn off press f1 to continue - Duration: 11:17. Primary Slave Hard Disk Error Press F1 Resume That would take me to the bios, where the HDD was listed, but would not boot into Windows.

Sign in 1 Loading... Thank you for your help currently, really appreciate it. Working... click site PC Ventura Jogos 74,817 views 4:58 SISTEMA NÃO RECONHECE HD APRENDA COMO RESOLVER - Duration: 4:43.

Password Site Map Posting Help Register Rules Today's Posts Search Site Map Home Forum Rules Members List Contact Us Community Links Pictures & Albums Members List Search Forums Show Threads The only other thing... wat should i do?? Johnny Phung 1,749,734 views 11:59 USB Device Over Current Status Detected Easy Fix - Duration: 2:51.

Rating is available when the video has been rented. Sign in to make your opinion count. Loading... Skip navigation UploadSign inSearch Loading...

Thanks in advance -John Remove Advertisements Sponsored Links TechSupportForum.com Advertisement 01-24-2012, 05:13 PM #2 JimE Team Manager - Networking Moderator - Hardware Join Date: Apr 2009 So, my friend's computer would no longer start up, and he asked me if I could fix it, as I fix computers often, and build my own, etc, so I said Edited by makai, 07 January 2009 - 08:20 PM. 0 #6 Pvt. The time now is 03:51 AM. -- Mobile_Default -- TSF - v2.0 -- TSF - v1.0 Contact Us - Tech Support Forum - Site Map - Community Rules - Terms of

About.com 466,521 views 3:17 Reboot and select proper boot device [Fast FIX] - Duration: 4:00. Loading... It was my understanding that Sata III HDD's and Cable's are backwards comptaible with Sata II ports.Oh, and something else I can add, that may or may not be an issue, Ensure that PC is turned off and unpluggged.

New hard-disk boot problems 3rd Master Hard Disk Error [Hard Disk/PSU?] Primary Hard Disk Failure Atypical hard disk error. to enter into bios setting while system start up........MegatrendsAMIBIOS(C2006 American Megatrends, Inc.(08/09/2012) 2X-G41D3LM Uer 1.2CPU Intel (R Pentium (R) 4 CPU 3.00GHzSpeed 3.00 GHzPress DEL to run SetupPress F11 for BBS Working... Working...